Titvi Ky

Julkaistu 4.12.2022

Finnish Fashion show -Titvi Ky

Tampereen Kädentaitomessuilla 18.-20.11.2022 Titvi Ky esitteli näytöksessä klassisia, ajattomia asujaan. Patentoitu vaatekeksintö Taikamallisto jatkaa kulkuaan vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen. Se edustaa kestävän kehityksen vaatesuunnittelua ja laatua. Taikamalliston jakut ja liivit muuntuvat Titvin asusteilla yksilöllisesti tilaisuudesta toiseen. Asuja voi muokata asiakkaan omiin väreihin ja jo olemassa oleviin vaatteisiin.

Kuvassa on taikajakku. Taikatopin vaihdettava etuosa on kupari ja topissa on tarrakolmiokoru. Vaihdettavat taikanauhat on pujotettu lenkkien alta punosmaisesti. Kirjekuorilaukun etukoristeläppä on myös tarralla, joten sen voi vaihtaa eri asusteiden mukaan. Olalla on kaksivärinen huivi kupari-terra. Huivi on pujotettu olkalenkin alta. 

Kuvassa musta Taikaliivi, joka on sävytetty puseron värin mukaan irrotettavilla asusteilla. Taikalenkkien alta on pujotettu kapea kuviollinen "nauhakaulus". Riipus "Art Deco". Huivi oranssi-terra. Kuvassa on myös mustat irtohihat. Musta taikaliivi on todella moneen muuntuva toivevaate.  Trikoopuserot ja tunikat ovat tämän ajan yleisimpiä asuja. Niissä ei vain ole taskuja. Taikaliivissä on kunnon taskut! Liivejä valmistetaan kaikenkokoisille naisille, myös mittatilaustyönä, ellei omaa kokoa löydy. 

Monikäyttöisen tunikan materiaali on käsinvärjättyä ohutta kuviosamettia. Asusteina rannekoru ja silmuhuivi. 

Ostoskorisi on tyhjä