Titvi Ky

Julkaistu 2.8.2016

Asusteväreillä yksilöllistä ilmettä

Värit ovat aina olleet minulle suunnittelijana sydämen asia. Väreillä luodaan persoonallista ilmettä ja hehkua pukeutumiseen. On niin mahtavan helppoa vaihtaa asun luonnetta ja käyttötarkoitusta asusteiden avulla. Hyvä perusvaatetus on toimiva pohja. Ajattomuus ja laadukkuus palkitaan moninkertaisesti muunneltavia asusteita eri tilanteisiin vaihtelemalla. Käsityönä yksilöllisesti valmistetut asusteet antavat heti persoonallisen hengen yksiväriseen perusasuun. Kuvissa sininen "Taikajakku" asusteilla muunneltuna. Olen toteuttanut lukemattoman monia erilaisia väriyhdistelmiä asiakkailleni alkuteemana tummansininen asu.

Kuvassa Taikajakku ja turkoosi silkkinen taikatopin etuosa. Taikatopin takaosa on samaa tummansinistä jakkumateriaalia, joten kääntämällä toppi saadaan aikaan yksivärinen toppi. Taikajakun lenkkien alle on pujotettu minttu taikanauha. Kolmivärinen huivi on solmittu huivilenkkien avulla. Muuntelumahdollisuuksia on loputtomasti. Mittatilaustyönä kaikkia kokoja on saatavissa.

Nauhakaulus ja Art Deco koru sekä musta "Taikalaukku", jonka vaihdettava tarrakiinnitteinen etukoristeosa on toteutettu asustevärien mukaan. "Taikalaukun" vaihtoetua voi tilata haluamissaan väreissä, jolloin se todella toimii peruslaukkuna monenmonessa tilanteessa aina tyylikkään yksilöllisesti. Eikä enää tarvitse juosta sopivaa laukkua etsimässä. Sehän on usein aikaavievää puuhaa. Taikalaukku pysyy tallessa olalla taikalenkkien alle pujotettuna. 

Lilan kuviomateriaalin olen värjännyt erikseen sävyihin sopivaksi.

Ostoskorisi on tyhjä